InicioHorta NordBurjassotEl periodista José Camarillas aspirarà a l'alcaldia de Burjassot per EU

El periodista José Camarillas aspirarà a l’alcaldia de Burjassot per EU

“Garantir menjar, casa i igualtat d’oportunitats a tot Burjassot, en els temps que corren, és revolucionari”

José Camarillas (26 anys), periodista i activista a diversos moviments socials, serà el candidat d’Esquerra Unida a l’alcaldia de Burjassot. La formació d’esquerres va elegir el divendres passat, en assemblea oberta, una llista jove però experimentada a les lluites socials i sindicals, que “ix a guanyar l’Ajuntament per a tornar-se-ho al poble”. 

“El nostre programa, per a treballar a les institucions i al carrer com hem fet fins ara, serà realista. Un programa que pugam complir al día següent de guanyar l’alcaldia. Garantir menjar, casa i igualtat d’oportunitats a tot Burjassot, en els temps que corren, és revolucionari. Per a vendre fum ja tenim als de sempre. A lluitar, companyes i companys! És el nostre moment. És el moment del poble”, va explicar el candidat, qui també va advertir que Esquerra Unida no farà cap concessió al bipartidisme.

A José Camarillas li acompanyaran, als primers llocs, Alicia Moreno (45 anys, dependenta en desocupació i actual portaveu d’Esquerra Unida); Amparo López (23 anys, estudiant d’ADE i escriptora); Elías Díaz (48 anys, treballador del metall i delegat sindical); Juan Carlos Ferreira (44 anys, administratiu i delegat de festejos i cultura en l’Agrupació de Falles de Burjassot) i Dolores De Campos (47 anys, conserge i activista a moviments socials).

Informa Nou Horta. Burjassot

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments