InicioHorta NordBurjassotEU exigeix una Escola Oficial d'Idiomes per a Burjassot

EU exigeix una Escola Oficial d’Idiomes per a Burjassot

Esquerra Unida ha presentat una moció sol·licitant a la Conselleria d’Educació l’habilitació d’una extensió de l’EOI de València a Burjassot “per afavorir l’accés a la formació en idiomes dels nostres veïns i veïnes, així com dels estudiants de les facultats situades a Burjassot i dels habitants dels municipis limítrofs”.

José Camarillas, portaveu de la formació, defensa la importància de l’aprenentatge d’idiomes “com a eina per al desenvolupament personal i, sobretot, com un potent remei contra la intolerància”.

“En el context actual, on dominar diversos idiomes és requisit indispensable per accedir a un gran nombre de llocs de treball i, fins i tot, per obtenir titulacions acadèmiques, la falta de places públiques deixa a les famílies treballadores en inferioritat d’oportunitats”, explica el regidor comunista. “No tothom pot permetre’s pagar acadèmies i certificacions privades”.

De fet, Camarillas va impulsar fa tres anys la Universitat Popular de Burjassot, reconvertint la seu d’Esquerra Unida i el Partit Comunista en un espai on s’imparteixen classes de repàs, idiomes i activitats culturals de forma gratuïta i que, en les pròximes setmanes, obrirà el període de matrícula.

“Sabem que la Conselleria ha augmentat les places i l’oferta d’idiomes. Però segueix sent insuficient per a l’alumnat i el professorat”.

La coalició d’esquerres, a més a més, assenyala que s’està cometent una flagrant injustícia amb Burjassot. Ja que és l’única ciutat del País Valencià amb Paterna (amb la qual comparteix Campus) que, malgrat albergar facultats públiques, no té instal·lacions de l’Escola Oficial d’Idiomes.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments