InicioHorta NordGodellaCervantes i Valls es reparteixen els primers premis a Godella

Cervantes i Valls es reparteixen els primers premis a Godella

Les dues comissions més antigues –en actiu– de la localitat s’han repartit els premis als monuments de les Falles 2015 que han sigut lliurats aquest migdia a la balconada de l’Ajuntament. L’alcaldessa de Godella i presidenta nata de la Junta Local, Eva Sanchis, i el regidor de Festes i president executiu, Hermenegildo Estellés han presidit l’acte davant un centenar de fallers i falleres, familiars i veïns que no han volgut perdre’s un dels moments més emocionants de les festes.

Finalment, la Comissió Cervantes-Sant Blai, que celebra el seu 40 aniversari, es va imposar en el monument gran mentre que el premi a la millor falla infantil va ser per a Dr. Valls –que ja va celebrar el seu 40 aniversari l’any passat–. Per contra, Valls es va portar el segon en la falla gran i Cervantes el segon en la xicoteta. Dr. Cabo i Sant Sebastià Arquebisbe-Fuero, per la seua banda, van acollir amb enorme esportivitat el seu tercer i quart lloc respectivament tant en el monument gran com en l’infantil.

A més es va tornar a donar lectura a la resta de premis que ja s’havien fet públics el dia de l’exposició del ninot en què Cervantes-Sant Blai havia sigut, un any més, la falla que va presentar els dos millors ninots segons el jurat –tant l’infantil com el gran–. Quant als premis de la cavalcada, la millor disfressa infantil individual va recaure en la falla Sant Sebastià-Arquebisbe Fuero qui, un any més, va guanyar també el premi al millor Llibret. La millor disfressa major individual va ser per a Cervantes mentre que les millors comparses –infantil i major– van ser les de la falla Dr. Cabo. La millor crítica, en aquest cas al menjar industrial, va ser la que va plantejar Dr. Valls i l’autor del millor cartell –que ha servit per a anunciar les falles de Godella 2015– el va dissenyar Rubén Castillo, qui també va pujar a la balconada a arreplegar el seu reconeixement.

 

Informa Nou Horta. Godella

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments