InicioHorta NordGodellaEva Sanchis, alcaldessa de Godella

Eva Sanchis, alcaldessa de Godella

La candidata a l’Alcaldia per Compromís, Eva Sanchis, presidirà els pròxims quatre anys l’Ajuntament de Godella gràcies a l’acord al qual van arribar els quatre partits d’esquerres (PSOE –3 regidors–, Canviem entre tots i totes Godella –2 regidors– i Esquerra Unida –1 regidor–).

Es revalida així, per tercera vegada consecutiva, la coalició progressista que, en aquesta ocasió, passarà de tripartit a quatripartit. 

En la redacció de Nou Horta hem pogut entrevistar a la nova alcaldessa per a que ens explique com va a ser la nova legislatura.

 

ENTREVISTA

Què creieu que espera la població de vosaltres?

Jo crec que la població espera que donem solucions als seus problemes i no que siguem un problema més, i espera que siguen gent honrada, treballadora i preocupada pel bé comú.

Quins canvis penseu realitzar, d’aquells que considereu més significatius? Quins projectes continuareu mantenint?

Els canvis principals van a ser fer polítiques per a les persones i modernitzar i acostar l’ajuntament a la ciutadania. Anem a continuar mantenint la nostra aposta per la participació ciutadana, el estar al costat de les nostres associacions, els pressupostos participatius, l’urbanisme sostenible i tot allò que es va començar en legislatures anteriors i ha donat bon fruit.

Quin és el principal objectiu per a aquest nou mandat?

Millorar la vida de les persones que viuen a Godella.

Quina penseu que serà la principal característica que diferencie el govern anterior del que ara comença?

La diferència respecte a la legisltaura anterior és que en esta Compromís ostentarà l’alcaldia 4 anys i no serà rotatòria, que el govern el formem 4 partits i que comptem amb una majoria ampla de 10 persones. Serà un grup de govern més dialogant i haurem de buscar més consens.

Què opineu d’aquest nou canvi polític que s’està produint en la major part de les poblacions?

Està molt bé que s’acabe el bipartidisme i les majories absolutes, és temps de diàleg i de tenir representació totes les sensibilitats de la població.

Com definiríeu l’estratègia política que portareu a terme?

Com una estratègia de millora de la qualitat de vida de la ciutadania, de millora dels valors democràtics i de reivindicació de tot allò que com a valencianes i valencians ens pertoca.

 

Informa Nou Horta. Godella

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments