InicioHorta NordGodellaRicardo Caballer tanca les festes de Godella en l'any de la seua...

Ricardo Caballer tanca les festes de Godella en l’any de la seua coronació mundial

«No podíem deixar escapar l’oportunitat de rendir tribut a un dels godellencs més internacionals hui dia, i més després de guanyar, el passat mes de juliol, el Júpiter d’Or del prestigiós festival internacional de Mont-real, L’International des Feux Loto-Québec». Amb aquestes paraules explicava l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, el perquè de l’homenatge que es va dur a terme al Saló de Plens de l’Ajuntament, en el qual Ricardo Caballer va rebre l’escut de plata de Godella, moments abans de disparar el castell de focs artificials que posaria fi a les festes patronals.

Per la seua banda, Vicent Estellés, regidor del Partit Popular, assegurava que els godellencs senten els èxits de Ricardo Caballer una miqueta seus, «ens plena d’orgull el fet que el millor pirotècnic del món siga del nostre poble», afegia. El protagonista, va agrair el gest a tots els grups polítics de l’Ajuntament i va confessar que tot i que actualment no viu a Godella, sempre la porta al cor. I és que Caballer, malgrat haver guanyat el primer premi en el festival pirotècnic més important del món, no oblida les seues arrels.

La prova, els vora 20 minuts de castell de focs artificials que la majoria dels assistents coincidí en qualificar d’«espectacular». «Esperem que ens acompanye la climatologia i siga tot un èxit», amb aquest desig acabaven l’homenatge els Caballer (pare i fill), un anhel que, al remat, es va convetir una premonició. La direcció i velocitat del vent va ser ideal perquè els veïns de Godella, els seus visitants, i la família Caballer pogueren gaudir al màxim d’un final de festa que de bon segur recordaran amb el pas dels anys. 

 

Informa Nou Horta. Godella

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments