InicioHorta NordPaternaAssemblea Unitària contra la Zona Franca i Puerto Mediterráneo en Paterna

Assemblea Unitària contra la Zona Franca i Puerto Mediterráneo en Paterna

La convocatòria de l’assemblea unitària contra la Zona Franca i Puerto Mediterráneo, organitzada entre Compromís per Paterna, Esquerra Unida Paterna i Podemos Paterna, va reunir 300 persones en la plaça del Poble que “desafiaren la calor per tal de conéixer allò que ningú els ha explicat sobre el pelotasso urbanístic que el ‘Pacte del retret’ vol fer en el paratge de la Mola”, ha explicat el portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.

“L’assemblea ha estat una fita molt important perquè és l’inici de la revolució de la ciutadania de Paterna contra el monstre de formigó que vol el ‘Pacte del retret’. És la primera pedra d’un projecte molt bonic per a la Mola i que no té res a veure amb centres comercials. Volem que la pancarta la porte el poble, que els polítics passem a un segon pla, i que el veïnat i els col•lectius socials de Paterna porten la veu en aquesta reivindicació ciutadana”.

“Durant l’assemblea han estat claus les intervencions de la ciutadania per entendre com va a evolucionar aquest embrió de participació i reivindicació. Des qui ha plantejat que fins on estem disposats a arribar i quan comencem, fins a qui també ha deixat clar que els guardians de la democràcia són les persones, la ciutadania”.

“Ara el següent pas és fer més accions i que la paraula torne a la plaça pública i a la ciutadania. Anem a fer més convocatòries per tal que no es desunfle aquest incipient moviment ciutadà contra l’abús del pelotasso urbanístic del ‘Pacte del retret’”, ha conclós Juanma Ramón.  

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments