InicioHorta NordPaternaCompromís per Paterna: "L'alcalde pretenia convertir GESPA en el seu “cortijo” particular"

Compromís per Paterna: «L’alcalde pretenia convertir GESPA en el seu “cortijo” particular»

Sagredo s’ha trobat amb la negativa de la resta de grups municipals a aprovar la seua proposta d’augmentar i concentrar tot el poder de GESPA al seu voltant. Compromís per Paterna considera que no se li pot donar un xec en blanc a Sagredo per a gestionar l’empresa pública fora de tot control democràtic i fiscalització de la resta de grups. Per a Carles Martí, regidor i conseller de GESPA “és una qüestió de praxis democràtica i transparència. No podem consentir que Sagredo continue convertint GESPA en el seu feu particular.

Fins ara no ha fet més que substituir els càrrecs directius per a col·locar als seus sense explicar quin serà el seu model d’empresa. Canvien les cares, però continuen les velles formes de cacic heretades del Partit Popular.

Pel que fa als pressupostos de l’empresa pública, Martí considera que Sagredo “ha tornat fer el ridícul repetint la faràndula dels pressupostos municipals. Sense haver parlat amb ningú, ens presenta unes xifres tres dies abans del Consell i amb unes eleccions generals pel mig”.

Segons el regidor de Compromís per Paterna, Sagredo preten que se li aproven uns pressupostos sense consensuar el model d’empresa pública ni l’estructura directiva ni les competències del president de l’empresa amb la resta de grups. “És evident que no podíem votar favorablement a este pressupost, quan no està ni garantit pel pressupost del municipi. En Compromís per Paterna estem farts del caos al qual ha sotmés Sagredo a l’administració local. Pretendre controlar GESPA en contra del 80% de la representació municipal posa de manifest, una vegada més, la seua incapacitat de consensuar les coses. Continua intentant governar com si tinguera majoria absoluta, quan té menys d’una quarta part dels regidors de Paterna. La seua irresponsabilitat pot acabar paralitzant l’empresa pública si continua sense parlar ni escoltar a ningú.”

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments