InicioHorta NordPaternaCompromís per Paterna Compromís per Paterna denuncia la greu situació d’emergència social...

Compromís per Paterna Compromís per Paterna denuncia la greu situació d’emergència social dels 817 perceptors

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “el PP continua actuant a rebufo de les nostres propostes, i ara ho ha fet amb el pagament de la Renda Garantida de Ciutadania (RGC).

En juliol i en octubre presentàrem la mateixa moció perquè el consistori ho avançara, obtenint el vot en contra del PP. Però ara va i el PP, després de dir no a les dos mocions, ens dóna la raó, recula i avança el pagament de la RGC, de la qual cosa ens alegrem per les persones que porten des de febrer esperant”.

“El que ens sembla de molt poca qualitat humana i política és que des de juliol l’anterior alcalde, l’ara alcaldessa i el seu actual equip de govern han estat negant l’emergència social de Paterna i votant en contra de la nostra petició per donar una solució als impagaments de la Conselleria de Benestar Social. I ara, ràpidament, d’amagat, l’alcaldessa publica els decrets per a fer allò que Compromís demanàvem i que ens ha negat per dos vegades: avançar la RGC”.

“Estem parlant que en octubre el PP digué no i que no va tardar en recular i així,  la primera setmana de novembre, s’avançaren 245.000 euros per decret i, hui mateix, hi ha un decret on s’avancen 533.000 euros. A estes quantitats cal afegir els 300.000 euros que faltarien per a tindre la totalitat dels 1,3 milions d’euros que Conselleria déu a Paterna en concepte de renda garantida”.

“Considerem que tota l’espera es podia haver evitat a la ciutadania que està en situació d’emergència social. Però l’orgull del PP ha fet que es perda un temps preciós i que les persones hagen passat i continuen passant dificultats. A més a més, els paterners i paterneres no han de pagar en cap cas els destarifos de la conselleria, ja que si la conselleria està arruinada és per culpa dels lladres i malbaratadors del PP, i no de les persones que han sol·licitat la RGC. Persones que no han de patir el caos i el malbaratament del desgovern del PP”.

“Cal que la renda garantida estiga contemplada als pressupostos de 2015. És necessari actuar davant la ciutadania com l’administració més propera. I això es fa amb previsions com aquesta, de cara als pressupostos de l’any que vé. La ciutadania necessita tindre garantits els drets bàsics. I per això hem requerit a l’alcaldessa perquè als pressupostos de 2015 hi haja una partida per a RGC, per garantir que els beneficiaris puguen cobrar puntualment per a no dependre de la Conselleria, evitant retards i situacions d’emergència a la ciutadania”, conclou Juanma Ramón.

Informa Nou Horta. Paterna.

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments