InicioHorta NordPaternaCompromís per Paterna dóna veu a la ciutadania per a participar en...

Compromís per Paterna dóna veu a la ciutadania per a participar en el seu programa electoral

La formació obri un canal de participació ciutadana al seu espai web per situar al mapa del municipi propostes i denúncies ciutadanes.

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “si volem governar en el nostre municipi, és fonamental donar veu a tota la ciutadania paternera. Cal conéixer les seues propostes i les seues denúncies per a tindre un millor entorn. Considerem que la política l’hem de fer entre tots i totes, i que la veu més important és la de la ciutadania, que ha de dir la seua. Per això naix al nostre web (http://propostes.compromis.net/paterna), un espai on ubicarem al mapa del poble les propostes i denúncies que la ciutadania ens faça arribar, amb l’intenció d’anar convertint-les en el nostre programa de les municipals de 2015”.

Segons explica Ramón, “si cadascú dels paterners i paterneres aporta el seu granet d’arena, estarem sumant i això farà que les forces individuals es convertisquen en una gran força col·lectiva com a resultat de la participació ciutadana. Des de Compromís per Paterna pensem que la ciutadania és qui ens deixa governar, ella decideix i ella proposa. Els polítics estem al seu servei i no a l’inrevés. Per això cal escoltar-la i plasmar les seues queixes i suggeriments en propostes polítiques per a la legislatura que començarà el pròxim any”.

Per tal de poder fer propostes, “cada ciutadà ha d’entrar al nostre web i fer clic al mapa de Paterna que es veu a la dreta. Des d’ahí podrà situar físicament la seua proposta o denúncia, localitzant l’adreça exacta, afegint una breu descripció de l’assumpte i, fins i tot, una imatge. És una ferramenta molt senzilla d’utilitzar i que ens ajudarà a confeccionar el mapa de les necessitats de la ciutadania de Paterna. Al final s’arreplegaran totes les propostes i denúncies per barris i això permetrà donar una resposta a la ciutadania, en forma de programa electoral, de cara a les eleccions de 2015. És fer el nostre programa a demanda de la ciutadania, amb propostes concretes i realistes”.

“És l’hora de la ciutadania. Al seu abast està canviar les velles polítiques, amb la participació i els fòrums on pot fer sentir la seua veu. I des de Compromís per Paterna volem que es senta de veritat la seua veu, amb el mapa de les propostes electorals, localitzades in situ al nostre poble per a fer-lo més habitable. Volem que els paterners i paterneres senten que si hi ha millores a Paterna és perquè ells i elles les han proposat. I perquè nosaltres les podrem dur a terme quan en 2015 formem part de l’equip de govern”, conclou Juanma Ramón.

Informa Nou Horta. Paterna.

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments