InicioHorta NordPaternaCompromís per Paterna demana un manteniment periòdic cada 15 dies

Compromís per Paterna demana un manteniment periòdic cada 15 dies

La regidora de Compromís en Paterna, Neus Herrero, explica que “els veïns de la zona d’activitat comercial i d’oci del barri de Lloma Llarga estan farts de conviure amb la brutícia i les zones verdes totalment descuidades. Així ens ho estan fent saber mitjançant queixes al nostre grup municipal. Sembla que el barri de Lloma Llarga no és prioritari per a l’alcalde”.

Segons la regidora, “hem constatat que en l’avinguda Ravanell els operaris passen com a molt una vegada al mes, i si passen, tal i com expliquen les persones afectades. Hem comprovat que només hi ha dos papereres, una situada al principi d’aquesta avinguda, i una altra al final. Ens sembla molt poc equipament per a una zona amb molta circulació de persones, i on també hi ha xiquets que juguen”.

A més a més, “la falta de manteniment fa que els xiquets juguen al costat d’excrements d’animals, amb el conseqüent risc per a la salut que això suposa. D’altra banda, les reixes del clavegueram estan plenes de papers i fem acumulat que quan plou fan tapó provocant que no s’evacue l’aigua correctament, i que amb el pas dels dies i la humitat es podrisca esta acumulació de brutícia i faça mala olor”.

Per tot això, “des de Compromís en Paterna exigim que s’implante un manteniment dels jardins i neteja dels carrers màxim cada 15 dies al barri de Lloma Llarga, i que s’instal·len més papereres al barri ja que si les persones no tenen on tirar els papers o qualsevol brutícia, acaben tirant-ho a terra. A més a més, cal també que l’Ajuntament faça campanyes de concienciació per a l’arreplegada d’excrements i per a mantindre nets els carrers i els jardins de Lloma Llarga amb la implicació de la ciutadania, una acció que també exigim des de Compromís”, conclou la regidora Neus Herrero. 

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments