InicioHorta NordPaternaCompromís per Paterna: “els carrers de Paterna no poden continuar amb este...

Compromís per Paterna: “els carrers de Paterna no poden continuar amb este estat d’abandó”

El Portaveu de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, explica que “els veïns de pràcticament tots els barris de Paterna, estan fent-nos arribar les seues queixes per la brutícia acumulada als carrers, l’abandó de zones verdes i infantils i els desperfectes a voreres i calçades”.

Segons Juanma Ramón, el cas és “més sagnant” a barris com La Coma, on la brutícia s’acumula, ja que pràcticament no passen els serveis de neteja, convertint-se el que haurien de ser espais verds, en abocadors improvisats plens de fem i rates. Però el cas de La Coma no és un cas aïllat, també denuncien el mal estat dels carrers i la falta de neteja a barris com la Lloma Llarga, La Canyada o els Grups de la Mercé, on els veïns i veïnes han hagut d’eixir al carrer per fer neteja i evitar que passe a ser un problema de salut pública.

Per al portaveu de Compromís, “els veïns i veïnes es dirigixen a nosaltres, farts que l’ajuntament els ignore” i afegeix “Sagredo no fa més que fer-se fotos assegut a una taula. Crec que va sent hora que alce el cul i es pose a treballar per al nostre poble”.

Si fa mes i mig, Compromís per Paterna, denunciava l’abandó dels carrers de Lloma Llarga, a hores d’ara, lluny de solucionar-se el tema, s’ha estés a tots els barris del poble. Des de Compromís demanen al govern local del PSOE-PP que augmente el servei de manteniment de zones verdes i de parcs infantils i que la neteja de tota Paterna siga com a mínim cada 15 dies. I afegeix el portaveu “és trist comprovar la inoperància del nostre ajuntament que no fa ni el manteniment mínim de neteja de carrers. A este govern li sobren hores de despatx i li falta eixir al carrer i conéixer la problemàtica de la gent. No cal fer un referèndum per a saber que Paterna està bruta”.

 

Informa Nou Horta. Paterna

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments