InicioHorta NordPaternaCompromís per Paterna exigeix explicacions a l’alcaldessa sobre GESPA

Compromís per Paterna exigeix explicacions a l’alcaldessa sobre GESPA

El candidat i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, denuncia que “a encomanes com la de dependència, la de neteja viària, el manteniment d’edificis, la silvicultura, els conserges, el vehicle adaptat i el servei d’ajuda domiciliària (SAD), entre altres, els queden quatre dies ja que acaben el proper 31 de març, dia que es celebra el Consell d’Administració de GESPA. Exigim que l’alcaldessa done explicacions sobre la incertesa de la continuitat d’aquestos serveis, de l’empresa municipal i dels seus treballadors”.

“Des de Compromís sempre hem apostat pel model inicial de l’empresa pública, i hem proposat que es faça un pla de viabilitat per a que s’adapte a la normativa actual, podent-la convertir en un organisme autònom local, per a que deixe de ser un niu de malbaratament i enxufisme, garantint el control públic i la transparencia”. 

“Compromís té molt clar el model de gestió pública. I si en maig estem a l’equip de govern, capgirarem l’empresa pública per posar-la al servei dels ciutadans, garantint els llocs de treball als treballadors. A més a més, els diners que ara es gasten en directius, els gastarem en crear una borsa de treball rotativa i tutelada pels serveis socials, per a poder contractar amb transparència a la gent que ho necessita”, conclou Juanma Ramón.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments