InicioHorta NordPaternaCompromís per Paterna portarà al jutjat documentació sobre la tramitació del sector...

Compromís per Paterna portarà al jutjat documentació sobre la tramitació del sector urbanístic on anava el tanatori

El candidat a la alcaldia i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, després de saber que l’empresa que volia construir el tanatori a Paterna reclama a l’Ajuntament 2,2 milions d’euros, afirma que l’expedient del tanatori tenia «una requalificació a mida de l’empresa que volia instal•lar-lo. Un fet que es demostra amb que els plànols del tanatori estaven fets abans que es decidira que es podien ubicar tanatoris al nucli urbà. Fins i tot la sol•licitud de compatibilitat urbanística es presenta abans que es publique la modificació del Pla General. I una vegada aprovada la modificació a mida del Pla General d’Ordenació Urbana de Paterna, als 10 minuts el projecte i tota la documentació ja estaven presentats a l’Ajuntament, abans que se publicara la modificació al BOP”.

 “Compromís per Paterna ens posicionàrem des del principi amb els veïns que no volien el tanatori. I l’ex alcalde, el mateix que havia donat totes les facilitats a l’empresa per tal que s’implantara al nucli urbà, va recular per la pressió veïnal amb manifestació multitudinària inclosa, i a proposta de Compromís l’Ajuntament va dir que el tanatori no es construiria al nucli urbà”.  

Des de Compromís per Paterna “ja li avisàrem que la decisió suposaria una gran indemnització per a l’empresa, i que lògicament pagaria el poble de Paterna. Per això acordàrem que el consistori negociara amb l’empresa la construcció del tanatori a Tàctica. Però el govern municipal del PP, va deixar morir l’expedient sense fer res, esperant que l’empresa ‘amiga’ no reclamara res”. 

“I a la vista està que si que reclama, i reclama 2,2 milions d’euros que són responsabilitat de l’actual equip de govern, eixe que pretén ser reelegit el proper 24 de maig, i que en cap moment es va negar als capritxos de l’ex alcalde, sense entrebancs.»

“Amb aquest nou escenari que perjudica a la ciutadania de Paterna, aportarem al jutjat tota la documentació sobre la tramitació del sector urbanístic. Una tramitació on hi ha indicis que apunten a la connivència entre l’empresa del tanatori i el PP de Paterna, vista la tramitació ‘exprés’ de l’expedient urbanístic. Potser ara seria moment que l’empresa donara explicacions de la seua relació amb el partit de l’actual equip de govern, que sembla que ja no és tan ‘amic’ com quan l’ex alcalde va prometre’ls que podrien fer el seu tanatori al municipi”.

“Ara, davant el risc que ens puga costar un euro de diners públics la indemnització, anem a centrar tots els esforços en aclarir els interessos de la tramitació urbanística que possibilitava a l’empresa fer el tanatori”, conclou Juanma Ramón. 

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments