InicioHorta NordPaternaCompromís per Paterna: "Sagredo ha tardat en donar-nos la raó sobre el...

Compromís per Paterna: «Sagredo ha tardat en donar-nos la raó sobre el frau de la zona franca»

El regidor de Compromís en Paterna, Carles Martí, després de la informació apareguda hui en premsa sobre la Comissió de la Zona Franca assenyala que “l’alcalde de Paterna ha tardat tres anys en donar-nos la raó sobre el frau i la mentida que suposa la Zona Franca fantasma del poble. El PSPV-PSOE de Paterna i la resta del govern del PP ja teníen a la seua disposició en la passada legislatura tota la documentació sobre el megapolígon, però mai han fet l’intent de consultar-la”.

Segons Martí, “ara pareix que han descobert la pòlvora, quan ja estan totes les factures en la Fiscalia des de fa dos anys, aportades per Compromís. Un fet que va suposar la imputació de l’ex alcalde i cinc regidors del PP, amb la conseqüència de la dimissió de l’ex primer edil paterner. Però el PSPV-PSOE de Paterna es manté fidel al seu estil de ser amic del treball alié i penjar-se la medalla amb aquesta comissió que ha montat. Cal recordar que el PSPV-PSOE de Paterna tenia set regidors i Compromís dos”.

D’altra banda, “en quant a les xifres aparegudes als mitjans de comunicació sobre les despeses fetes en la promoció de la Zona Franca, ens pareix que es queden prou curtes perquè únicament es basen en el testimoni dels treballadors de GESPA que van intervindre en el projecte. La comissió haurà de calcular la despesa real en la Zona Franca per tal d’exigir les responsabilitats a l’anterior equip de govern”.

A més a més, Compromís “també hem exigit en la sessió de hui responsabilitats per a qui ha filtrat les actes de les sessions anteriors als mitjans, ja que s’havia acordat confidencialitat a tots els membres sobre la informació. Però uns ho hem complit més que altres”. 

“A dia de hui no entenem el que va ocórrer en les negociacions per a formar govern amb el PSPV-PSOE de Paterna, on Sagredo no va voler admetre el que diu hui a la premsa sobre la Zona Franca, que és un projecte inexistent i que s’havia de tancar l’expedient. Sagredo, com a regidor en la passada legislatura, tenia l’obligació de conéixer tot el contingut dels expedients de Zona Franca. Però no ha sigut així. Amb aquesta comissió Sagredo està fent el ridícul perquè tot el que ha dit fa temps que se sap i està demostrant el poc treball fet pels socialistes en l’anterior legislatura”, conclou Carles Martí.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments