InicioHorta NordPaternaCompromís per Paterna vol capgirar l’estructura de l’empresa pública

Compromís per Paterna vol capgirar l’estructura de l’empresa pública

El candidat i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, després de la celebració del Consell d’Administració de GESPA, assenyala que “la viabilitat de l’empresa pública comença per la reducció de sou als directius i per la supressió dels seus privilegis. Estem parlant que hi ha nou directius fent tasques que podien fer funcionaris municipals i que, per tant, és una estructura que pot reduir-se amb el conseqüent estalvi. Una mesura fonamental que hem proposat en el consell de hui”.

Ramón recorda que “Compromís forem els primers en renunciar a les dietes per assistència als Consells d’Administració, a més de proposar un canvi d’estatuts per a llevar aquestos privilegis de dietes als consellers i directius que ja perceben un sou de l’Ajuntament i que, a més, s’han beneficiat de la dieta extra per consell celebrat».

“Considerem que cal capgirar l’estructura de l’empresa pública per a garantir la seua viabilitat, a més de replantejar el seu funcionament i assegurar els llocs de treball de la plantilla base. Compromís sempre hem cregut en l’empresa pública i per això volem la seua continuitat, eradicant l’enxufisme i el malbaratament del PP que ha volgut enfonsar-la des de dins, fins i tot intentant privatitzar-la sense èxit”.

“Paterna necessita una empresa pública sanejada econòmicament, transparent i eficient, on els sous dels directius s’adapten a la llei, i on els privilegis econòmics deixen d’existir. Estem parlant de diners públics que perfectament poden destinar-se a altres qüestions i fer que l’empresa evolucione a millor i no com ara, que qui evoluciona a millor són els seus càrrecs directius”.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

 

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments