InicioHorta NordPaternaCompromís per Paterna vol encetar un procés d’informació i participació ciutadana al...

Compromís per Paterna vol encetar un procés d’informació i participació ciutadana al voltant del futur de la Mola

Compromís per Paterna va presentar una esmena en la qual es demanava que tota la documentació que hi ha a l’ajuntament sobre Puerto Mediterráneo siga lliurada a les Juntes de Barri i que siga el Consell de Participació Ciutadana qui informe a la ciutadania des de la independència i la imparcialitat i que siga este organisme independent qui gestione la informació.

Pel que fa a les darreres declaracions de l’alcalde, el portaveu de Compromís per Paterna, Juanma Ramón ha dit “pense que són fruit de l’enuig i el nerviosisme per la pèrdua d’una votació. Crec que Sagredo s’ha d’acostumar que en democràcia un està sotmés a les decisions de la majoria i en aquest consistori ell no la té”. I afegeix “des de tots els grups municipals li hem dit per activa i per passiva que amb només 6 regidors de 25 ha d’acostumar-se a consensuar les decisions i no imposar-les. Els ciutadans de Paterna es mereixen un govern estable i amb capacitat de diàleg, tant amb la ciutadania a través dels mecanismes de participació ciutadana, com amb la resta de grups polítics del consistori”. De fet no ha convocat la comissió d’investigació sobre Puerto Mediterráneo que estava previst que se celebrara aquest divendres.

Respecte a les manifestacions fetes des del Consell al voltant de Puerto Mediterráneo, Compromís destaca la indefinició del president Ximo Puig quan diu “se harà lo que se tenga que hacer”. Per a Compromís, això és no dir res i li recomana a Sagredo que “si tant d’interés té en què formigonen la Mola amb un projecte inviable com Puerto Mediterráneo, que vaja i li ho demane a Puig”.

En Compromís afirmen tindre-ho clar a tots els nivells, des dels membres del Consell fins al grup municipal, i es manifesten disposats a continuar recolzant al comerç local i posant-lo per davant de qualsevol projecte especulatiu que amenace la seua supervivència i els seus llocs de treball. També recorden a l’alcalde que més d’11.000 persones van votar contra Puerto Mediterráneo en les passades municipals (que van ser els vots de les formacions que portaven al seu programa el no al polèmic projecte). Mentre que a favor, van votar poc més de 6.000 persones que van ser els vots del PP qui ha apostat obertament perqué es realitze.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments