InicioHorta NordPaternaJuanma Ramón: "Compromís porta 8 anys defensant i intentant millorar la Cordà"

Juanma Ramón: «Compromís porta 8 anys defensant i intentant millorar la Cordà»

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, arran de la polèmica suscitada per unes declaracions en Facebook de la regidora de la formació, Dolores Guillem, sobre la Cordà, manifesta que “són unes afirmacions que ha fet a títol personal i que en Compromís no compartim. Compromís per Paterna porta dos legislatures defensant i intentant millorar la Cordà amb diferents propostes, sempre en positiu i amb respecte per la tradició”. 

“Per això, la regidora es va disculpar a Facebook i hui hem enviat una carta oficial a Interpenyes. I des del grup municipal traslladarem a l’Executiva Local una proposta per a que se li obrisca un expedient disciplinari”.

Segons explica Ramón, “hem treballat en com fragmentar en lots el Plec del Foc, per a fer més eficient la despesa en els coets; també fórem l’únic grup municipal en presentar al·legacions a la composició dels membres del Consell Sectorial de la Cordà, per a convertir-lo en un órgan més democràtic i menys polititzat. I, evidentment, en el seu dia també votàrem a favor per a fer que la Cordà fóra declarada Patrimoni de la Humanitat. Una tasca que demostra que les declaracions de la regidora no tenen res a veure amb l’opinió i el treball desenvolupat per Compromís per Paterna.”

“És cert que el post de la regidora a Facebook ha estat un greu error, i acompanyat d’unes dades econòmiques totalment falses sobre la despesa de la Cordà en el poble. Però ens sembla oportunista i desmesurat per part del PSOE que una qüestió com esta, que podia haver-se tractat d’altra manera, es convertisca en una bola de neu només per a traure-li un rèdit polític. L’equip de govern municipal s’hauria de fer mirar si aquesta és la millor manera de promocionar la Cordà, que va a ser que no”.

“A més a més, Compromís per Paterna compta amb regidors que viuen la Cordà des de dins, com a tiradors, membres d’una penya i d’Interpenyes. I anem a seguir respectant aquesta tradició del nostre poble, treballant tot l’any tant des de dins de la festa com des de fora en el grup municipal. Reiterem les nostres disculpes al món de la Cordà i anem a seguir treballant per millorar la festa més gran de Paterna i fer que agrade a tota la ciutadania”, conclou Juanma Ramón.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments