InicioHorta NordPaternaJuanma Ramón: "Els treballadors de FCC necessiten el suport de l'Ajuntament de...

Juanma Ramón: «Els treballadors de FCC necessiten el suport de l’Ajuntament de Paterna per fer valdre els seus drets»

El candidat i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “donada la situació precària dels treballadors de l’empresa FCC, que és l’adjudicatària del servei de neteja viària i recollida de fem al municipi, és fonamental que el consistori prenga cartes en l’assumpte per a fer valdre els drets dels treballadors. Per això, hui li hem arrencat el compromís públic a l’alcaldessa per a que s’aprove una moció al ple de març, que serà proposada pels representants sindicals, i on l’Ajuntament de Paterna es comprometa a defendre els drets laborals dels treballadors”.

“A tot això, s’afegeixen les anades i tornades del PP amb l’adjudicatari, amb amenaces de rescissió del contracte amb FCC que s’han resolt en el jutjat. Una irresponsabilitat del PP que FCC ha emprat per a menysprear els drets dels treballadors justificant-se en la incertesa de la continuitat”.

“Per això, des de Compromís considerem que l’objectiu principal, i així s’ha compromés l’alcaldessa, és aprovar per tots els grups una moció que garantisca la defensa dels treballadors de FCC per l’equip de govern de Paterna, governe qui governe després de maig. Parlem dels drets laborals de les persones, i això és intocable i s’ha de defensar fins a l’últim alé. Estan en joc els drets de 90 famílies de Paterna, per això continuarem donant suport a totes les mobilitzacions que convoquen mentre no es signe un conveni digne”, conclou Juanma Ramón.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments