InicioHorta NordPaternaL'Ajuntament destina 479.010€ a la millora dels parcs infantils de Paterna

L’Ajuntament destina 479.010€ a la millora dels parcs infantils de Paterna

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures i en el marc de l’II Pla Transforma Paterna, va a destinar 479.010 euros a la millora de les àrees de joc dels parcs infantils del municipi.

L’objectiu és substituir i millorar els elements de joc infantils i adequar els paviments de cautxú, optant per paviments continus, que ofreixen una menor deterioració amb el desgast i el pas del temps. 

La regidora d’Infraestructures, Núria Campos ha explicat que “l’objectiu inicial és reposar el sòl de tots i cadascun dels prop de 60 parcs infantils que hi ha repartits per tot el terme municipal per millorar la qualitat i la seguretat d’aquests espais de diversió de menors”. 

Amb aquest mateix propòsit, la regidora també ha anunciat que l’Ajuntament ja ha encarregat uns panells informatius, que instal·larà progressivament als parcs infantils en els vaja intervenint, on s’indicarà el grup d’edats per les quals està recomanada cada àrea de Jocs, prohibició de l’entrada a la zona d’animals de companyia i nombres de telèfon per a incidències.

Referent a això, Núria Campos ha afirmat que, entre les actuacions previstes als parcs, l’Equip de Govern també contempla l’automatització de les portes dels 7 accessos al Parc Central (4 portes abatibles i 3 corredisses), sistematització a la qual es destinarà 70.240 euros per substituir les actuals portes abatibles per altres més lleugeres i motoritzar les portes corredisses per a la seva obertura comandada. 

Així mateix, Núria Campos ha indicat que, en unes setmanes, comencen els treballs de reforma del parc del Gran Teatre, el nou disseny del qual, que té a una formiga com a element de jocs principal, va ser triat aquest estiu pels prop de 400 paterners i paterneres que van participar en la votació.

Totes aquestes mesures se sumen a la millora de parcs públics, àrees infantils i zones verdes que està duent a terme l’Ajuntament de Paterna mitjançant el nou servei de manteniment, reparació i certificació d’aquests espais que el consistori va engegar abans de l’estiu i mitjançant el qual el consistori té programades 5 rutes diferents a la setmana per detectar desperfectes als parcs. A més, a cada zona es realitza una inspecció en profunditat cada 15 dies.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments