InicioHorta NordPaternaL'Ajuntament intensifica la neteja de solars a Paterna 

L’Ajuntament intensifica la neteja de solars a Paterna 

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures, ha intensificat les labors de neteja dels solars del municipi amb l’objectiu de millorar la imatge i la salubritat del poble i fins i tot la seguretat dels veïns.

Amb aqueix objectiu, durant els últims mesos, el consistori ha intervingut en més d’una vintena de solars, tant de titularitat municipal com algun de titularitat privada, per a garantir el seu correcte estat. L’última d’aquestes intervencions s’ha realitzat aquesta mateixa setmana sobre la part posterior del camp de futbol de la Coma, que s’ha esbrossat d’esbarzerars que impedien als jugadors arreplegar les pilotes que allí queien. 

La regidor d’Infraestructures, Núria Campos ha remarcat que “del bon estat del nostre solars depèn en gran parteix la no proliferació de plagues de rosegadors i d’insectes” i ha indicat que des de l’àrea que dirigeix es realitza un seguiment periòdic del manteniment de cadascun d’aquests espais per a garantir el seu correcte estat. 

En aquest sentit, la regidora ha explicat que, en la majoria d’aquests solars, els operaris de la brigada municipal duen a terme tasques de neteja i esbrosse, ja que el dipòsit d’estris i brossa i el creixement de mala herba són els principals problemes que presenten aquests llocs.

Així mateix, Campos ha recordat que a l’Ajuntament li correspon ocupar-se de la neteja dels solars que són de la seua propietat i que, en el cas de solars privats, requereix als seus amos que els netege i, en cas que no ho facen, duu a terme el mateix les tasques de neteja i després li repercuteix les despeses.

 

Informa Nou Horta. Paterna

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments