InicioHorta NordPaternaRamón desmentix que Compromís per Paterna utilitze els alumnes per a repartir...

Ramón desmentix que Compromís per Paterna utilitze els alumnes per a repartir propaganda

El candidat i portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, en resposta al comunicat emés pel PP sobre la reunió de Compromís amb l’Ampa del col·legi públic Ausiàs March, desmentix categòricament “que la nostra formació utilitze els alumnes per a repartir propaganda. El PP ha manipulat deliberadament el sentit de la convocatòria d’una reunió que ha publicitat l’Ampa, una publicitat que és l’habitual en aquesta associació amb qualsevol activitat que fa”.

“Des de Compromís per Paterna hem posat en marxa la campanya del ‘Participa’, reunint-nos amb el teixit associatiu de Paterna, i sembla que al PP no li vé massa bé. Portem més d’una dotzena de reunions i anem a continuar, pese a qui li pese”, assenyala Ramón.

“Considerem que el PP està sobrepassat […],i que en aquest escenari potser que qui ixca més perjudicat siga el col·legi i l’Ampa. Nosaltres seguirem defensant l’escola pública i la participació ciutadana».

 “La por és molt dolenta perquè trau el pitjor. I hui, malauradament, el PP de Paterna és la prova de la transformació que produeix eixa por a no estar governant en el municipi”, conclou Juanma Ramón.

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments