InicioHorta NordPaternaRamón: "El saqueig d'AIDICO en la superguarderia va incloure un cotxe oficial...

Ramón: «El saqueig d’AIDICO en la superguarderia va incloure un cotxe oficial per a la directora durant 2 anys»

El candidat i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “l’assumpte del saqueig, amb el vist i plau del PP, fet per AIDICO amb la superguarderia del Parc Tecnològic, encara pot donar moltes sorpreses. Sobre tot després de descobrir que Anne de Vicente, la directora de la superguarderia, va tindre a la seua disposició un cotxe oficial, entre 2008 i 2010, que va costar 17.594 euros euros. Diners públics de la Fundació per a la Innovació de la Infància (FIICV), i que AIDICO va decidir gastar”.

Segons Ramón, “estem davant una situació anòmala del tot, on és kafkià que una persona que és directora d’una guarderia tinga al seu servei cotxe oficial, com si fóra algú dins de l’escalafó del govern autonòmic. Un cotxe que ha costat a les arques públiques un total de 17.594 euros, de 2008 a 2010. Cal recordar que Anne de Vicente, abans de convertir-se en la directora de la superguarderia Tic-Tac, va ser adjunta a la direcció del Palau de les Arts entre 2001 i 2006”.

“Des de Compromís insistim en el que ja advertírem en novembre passat, i és que des de 2007 l’Ajuntament de Paterna no ha demanat cap compte a la Fundació, fent una omissió absoluta de control de la Fundació com a membre del patronat, amb una clar abandonament de funcions. I, el que és més greu, ha deixat que l’ex director d’AIDICO, Ramón Congost, com a gestor de la FIICV, disposara dels fons al seu parer, canviant-los de compte i fent de la filosofia de l’això ho pague jo una manera de viure. Ara demostrat amb el cotxe oficial de la directora de la superguarderia”.

“Considerem que la Fiscalia ha de decidir si hi ha alguna irregularitat en aquesta praxis d’AIDICO, amb diners de la FIICV, i sense que l’Ajuntament de Paterna ni la Generalitat ho fiscalitzaren en el seu dia com era la seua obligació. Estem davant el que pot ser un greu cas de corrupció consentida per l’administració local i l’autonòmica. I des de Compromís volem que tot s’aclarisca i que s’assumisquen les responsabilitats que pertoquen, si és que Fiscalia ho considera així”, conclou Juanma Ramón. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

 

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments