InicioHorta NordPaternaSagredo (Alcalde de Paterna): “Crearem ocupació de qualitat generant sinergies amb els...

Sagredo (Alcalde de Paterna): “Crearem ocupació de qualitat generant sinergies amb els 5 polígons industrials” 

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha afirmat hui que “continuarem treballant per a crear ocupació de qualitat generant sinergies amb els 5 polígons industrials del municipi”. Així ho ha expressat durant la inauguració de la jornada tècnica celebrada en el Centre de Referència Nacional de Transformació i Instal·lació de Fusta i Suro de Paterna, que compleix 25 anys, i que “sempre ha estat al servei de l’Ocupació i de la Formació Professional”. 

El primer edil ha agraït al director del CRNFP, Luis López Algaba, el treball realitzat durant aquest temps i ha posat en valor el potencial industrial de Paterna, “municipi que compta amb el segon major polígon industrial d’Europa i amb índexs econòmics anteriors a l’arribada de la crisi econòmica en el nombre de persones que treballen per compte propi i que sumen ja 4.300”. 

L’acte, al que han assistit el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i la directora general d’Ocupació i Formació del SERVEF, Rocío Briones, conclourà amb la constitució i la reunió per primera vegada del Consell Social del Centre de Referència Nacional de Transformació i Instal·lació de la Fusta i Suro. 

El primer edil ha subratllat que “un 15% del total dels 36 quilòmetres quadrats de Paterna està dedicat a la indústria, un espai que genera milers de llocs de treball gràcies a les més de 450 empreses que només en el polígon industrial Font del Pitxer desenvolupen la seua activitat diàriament”. 

Sagredo ha recalcat que “un dels elements que ens diferencia d’altres municipis és l’aposta per l’activitat industrial i pel sector productiu, per la qual cosa l’actual equip de Govern del PSOE continuarà fomentant l’arribada d’empreses a Paterna i proporcionant garantia jurídica a quantes companyies ens trien per a situar-se en el nostre terme municipal”. “També, com hem fet amb la borsa rotatòria d’Ocupació, el Consistori continuarà creant llocs de treball i afavorint sectors els empleats dels quals tenen més complicat l’accés al món laboral, com a aturats de llarga durada o persones amb més de 50 anys”, ha conclòs.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments