InicioHorta NordPaternaSagredo reclama per cinquena vegada una reunió a Oltra per a parlar...

Sagredo reclama per cinquena vegada una reunió a Oltra per a parlar sobre les colònies militars 

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha reclamat hui per cinquena vegada una reunió a la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i portaveu del Consell, Mónica Oltra, per a parlar de les colònies militars. 

El primer edil demanda una trobada, que hui mateix ha tornat a exigir en una cinquena missiva, “donada la urgència social, agreujada pel fet que en la majoria dels casos hi ha fills xicotets a càrrec de les famílies” que es van a quedar sense el seu habitatge perquè el propietari, una entitat bancària, vol enderrocar aquests edificis que són de la seua propietat. 

L’Alcalde de Paterna ha recordat que la primera carta la va enviar a Mónica Oltra el 17 d’agost de 2015, la segona el 6 d’octubre de 2015, la tercera el 23 de desembre de 2015 i la quarta el 18 de gener de 2016. Amb la de hui, són ja 5 els escrits remesos “sense que la vicepresidenta del Govern valencià s’haja dignat a cridar-me per a donar-me cita”, ha lamentat. 

En totes les cartes enviades, l’Alcalde Juan Antonio Sagredo li ha traslladat el mal estat en el qual es troben les colònies militars, i fins i tot li ha advertit que “podrien ocasionar-se danys a les persones que les habiten”. 

L’Ajuntament de Paterna, després del silenci de la conselleria de Polítiques Inclusives que dirigeix Mónica Oltra, reclama pública i oficialment “l’ajuda de la Generalitat Valenciana perquè aquest problema pot acabar en tragèdia i perquè hi ha desenes de famílies, que ocupen aquests habitatges, i que van a veure’s en l’exclusió social si no es fa gens per elles”. 

L’Alcalde ha explicat que “la Generalitat Valenciana ha de donar una solució a aquest problema, heretat de l’anterior Govern municipal del PP, i per descomptat l’Ajuntament de Paterna col·laborarà en tot quant siga necessari”, ha conclòs.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments