InicioHorta NordPaternaJuanma Ramón: "Elena Martínez es veu obligada a protegir la Vila Romana...

Juanma Ramón: «Elena Martínez es veu obligada a protegir la Vila Romana per evitar tornar a ser imputada»

Compromís denuncia que des de 2012 hi ha una providència, de l’actual alcaldessa, per a encarregar a GESPA els treballs de protecció per a protegir la troballa i encara no s’ha fet res. 

El candidat i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón afirma que “l’alcaldessa Elena Martínez es veu obligada a protegir  la Vila Romana per evitar tornar a ser imputada, quan el mal ja està fet. La Vila Romana està en ruïnes, i la justícia ha de dir qui són els responsables. Per a Compromís, diga el que diga la justícia, el govern del PP és el responsable de que el poble de Paterna mai podrà gaudir de la troballa arqueològica que explica el seu origen romà”.

Ramón assenyala que “malauradament la protecció de la troballa no tira endavant si no és a colp d’imputacions a l’equip de govern del PP. Després de tres anys fent requeriments per registre i amb un decret on ja es fixaven mesures de protecció, Elena Martínez és coneixedora de la necessitat de protegir la Vila Romana i les responsabilitats en cas de no fer-ho. Però no ha fet res ni com a tinent d’alcalde de l’àrea ni com a alcaldessa. Ara quan ja està al jutjat, hui passa per Junta de Govern Local el mur i l’estructura per protegir la troballa que fa tant de temps que havia d’estar”. 

Informa Nou Horta. Paterna

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments