InicioHorta OestAlaquàsAlaquàs, compromesa amb el medi ambient

Alaquàs, compromesa amb el medi ambient

L’Ajuntament d’Alaquàs s’ha declarat compromès amb el medi ambient. Sota el lema “Alaquàs, compromesa amb el medi ambient”, el Consistori ha posat en marxa una campanya municipal d’informació per conscienciar la ciutadania de la importància de la sostenibilitat i el respecte al medi ambient. Aquesta acció reforça les polítiques mediambientals posades en marxa per l’Ajuntament durant els últims anys amb l’objectiu de construir una ciutat més neta i respectuosa.

En aquesta línia, el Ple de la Corporació Municipal d’Alaquàs aprovarà en la propera sessió una Moció per tal de posar en marxa iniciatives per reduir els efectes del canvi climàtic.

El cicle d’activitats programades s’inaugurarà demà divendres 20 de novembre a les 16 hores al Centre Juvenil el Passatge amb una sessió informativa per als Corresponsals Juvenils a càrrec del tècnic de Medi Ambient, Lluís Planells. L’objectiu de la xerrada és que els corresponsals juvenils s’impliquen i siguen partícips d’aquesta campanya, oferint-los la possibilitat d’elaborar propostes que posteriorment es treballaran als instituts de secundària d’Alaquàs.

La ronda d’activitats continuarà el pròxim 28 de novembre. Aquest dia, Alaquàs se sumarà a la campanya L’hora del Planeta amb l’objectiu de llançar un missatge clar: “ Els xicotets gestos poden generar grans canvis”, lema d’aquesta iniciativa. L’Ajuntament d’Alaquàs apagarà de 20:30 a 21:30 hores de la vesprada la llum de tots els edificis municipals.

També el Castell d’Alaquàs acollirà el 3 de desembre a les 19 hores la xerrada “El canvi climàtic: mites, realitats i la seua repercussió en l’entorn urbà” a càrrec de l’Associació Valenciana d’Estudiants i Professionals del Medi Ambient (AVEPMA).

A més, durant els mesos de novembre i desembre l’Espai Educatiu, el Centre Obert com les Ludoteques Municipals impartiran diferents tallers i activitats de reciclatge per tal de conscienciar els joves de la importància del medi ambient.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments