InicioHorta OestAlaquàsAlaquàs amplia l'horari de la biblioteca municipal en époques d'exàmens 

Alaquàs amplia l’horari de la biblioteca municipal en époques d’exàmens 

La Biblioteca Municipal Ausiàs March d’Alaquàs obrirà de dilluns a diumenge de 9 del matí a 21 hores de la nit fins el divendres 30 de gener. L’Aula d’Estudi Municipal continuarà oberta també de 8 del matí a 6 de la matinada en èpoques d’exàmens

L’Ajuntament d’Alaquàs ha posat en marxa una nova edició del servei municipal “Obrim per la nit” que consisteix en l’ampliació dels horaris de la Biblioteca Pública Ausiàs March durant el període d’avaluacions de les i els estudiants per tal de facilitar-los un espai idoni per a l’estudi en un ampli horari.

Els nous horaris de la Biblioteca començaran demà dissabte 17 de gener i es perllongaran fins el divendres 30 de gener amb el següent horari: de dilluns a diumenge 9 del matí a 21 hores. Una vegada finalitze el període d’exàmens, la Biblioteca recuperarà el seu horari habitual fins el següent període d’exàmens.

Aula d’Estudi Municipal

Pel que fa a l’Aula d’Estudi, iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs sota la campanya “Obrim per la Nit”, aquesta continua amb el seu horari habitual: de dilluns a diumenge de 8 del matí a 6 de la matinada fins el divendres 30 de gener i del 23 de març al 9 de juliol. Una vegada finalitze el període d’exàmens, aquest nou Espai obrirà d 8 del matí a 22 hores de la nit de dilluns a diumenge.

El nombre d’estudiants que utilitzen aquest servei ha augmentat en cadascuna de les edicions que s’han posat en marxa, la qual cosa mostra la gran acceptació que ha tingut entre les joves i els joves d’Alaquàs. Per aquest motiu, l’Ajuntament d’Alaquàs ha decidit ampliar aquests horaris, no sols a l’Aula d’Estudi sinó també a la Biblioteca per tal d’oferir als i les joves de la població emplaçaments més adequats que permeten ampliar horaris i acollir les necessitats dels i les estudiants.

Informa Nou Horta. Alaquàs

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments