InicioHorta OestAlaquàsAlaquàs lliura els premis del tradiciona Concurs de Betlems

Alaquàs lliura els premis del tradiciona Concurs de Betlems

El col•legi públic Vila d’Alaquàs guanya el premi de la modalitat col•lectiva, el veí d’Alaquàs Francisco García Soriano el guardó extraordinari en reconeixement a la seua creativitat i els betlems de Paqui Baixauli i Gloria Carrión arrepleguen el primer i segon premi respectivament en la modalitat individual.

El passat divendres 19 de desembre, en el marc del tradicional Concert de Nadal, va tindre lloc el lliurament del Concurs de Betlems organitzat cada any per l’Ajuntament d’Alaquàs i les associacions l’Oroneta i mistel@delolivar.som. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i el Regidor de Cultura, Toni Saura, van ser els encarregats de lliurar els guardons.

El premi en la modalitat col•lectiva ha recaigut enguany en el col•legi públic Vila d’Alaquàs. Pel que fa al premi extraordinari, el reconeixement a la creativitat ha estat per al veí d’Alaquàs Francisco García Soriano i en modalitat individual, el primer i segon premi han estat per als betlems de Paqui Baixauli i Gloria Carrión respectivament.

El jurat del Concurs, format pels artistes locals José Alises i Carmen Mateu i Teresa López Martínez, com a representant de l’associació l’Oroneta,  han valorat enguany el treball realitzat per tots els betlems així com la creativitat i imaginació posada en cadascun d’ells.

Informa Nou Horta. Alaquàs.

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments