InicioHorta OestAlaquàsAlaquàs presenta X Setmana Persones Majors 

Alaquàs presenta X Setmana Persones Majors 

El passat dilluns 14 de setembre es va inaugurar la Setmana del Major d’Alaquàs amb una presentació oficial a les 12 hores al Centre Social Benàger. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i els representants de l’Associació de Jubilats i Pensionistes van ser els encarregats d’inaugurar oficialment la programació. 

A continuació es va obrir l’exposició fotogràfica posada en marxa per l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alaquàs, una mostra en imatges sobre l’activitat de l’entitat. 

La X Setmana de les Persones Majors continuarà els dies 17, 18, 23 I 24 amb diversos dinars d’agermanament. El divendres 25 tindrà lloc el Dia del Soci amb una missa a les 11 hores a la Parròquia de l’Olivar i després a les 14 hores un nou dinar d’agermanament.

El dimarts  29 tindrà lloc la presentació de la XI Antologia Popular al Centre Social Camí Vell a les 18 hores i com a clausura, el dimecres 30 de setembre, el grup de teatre de l’Associació de Jubilats representarà al Centre Social Benàger a les 19 hores dos sainets titulats Tiempos Modernos i El Proyecto.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

 

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments