InicioHorta OestAlaquàsAlaquàs revisarà a la baixa els valors cadastrals

Alaquàs revisarà a la baixa els valors cadastrals

L’Ajuntament d’Alaquàs sol•licitarà a la Direcció General del Cadastre la revisió a la baixa dels valors catastrals dels béns inmobles urbans existents al municipi amb l’objectiu de poder continuar reduint els impostos municipals. Tal i com estableix l’article 28 del Reial Decret Legislatiu 1/2004, l’Ajuntament compleix tots els requisits legals per poder demanar un nou procediment de Valoración Col•lectiva ja que han passat cinc anys des de l’última revisió. 

La revisió suposarà una reducció d’un 15% dels valors i s’aplicarà a l’any 2016. La mesura tindrà un impacte significatiu en diversos impostos municipals, autonòmics i estatals així com també en els requisits per poder obtindre beques i ajudes. 

Per una banda, la revisió repercutirà sobre l’Impost de Béns Inmobles (IBI) i permetrà que l’Ajuntament puga continuar reduint, dins dels coeficients que s’estableixquen, el rebut de la contribució. La revisió repercutirà també en impostos com l’Increment del Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana (plusvàlua) i l’Impost sobre Transmissions Patrimonials.

Aquesta revisió tindrà un impacte significatiu també en el Impost sobre la Renda i en els requisits necessaris per a l’obtenció de beques i ajudes municipals. 

Aquesta mesura forma part de la política econòmica duta a terme per l’Ajuntament d’Alaquàs per tal de poder rebaixar els impostos de la ciutadania sense reduir la qualitat de vida dels serveis públics i que ha permet en els últims anys la baixada d’impostos i la congelació de les taxes municipals com a eixos fonamentals de la gestió municipal. Aquestes mesures han estat posibles gràcies al pla d’austeritat i control de despesa posat en marxa per l’Ajuntament junt amb l’assumpció directa de serveis a través de l’empresa pública ALEM.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments