InicioHorta OestAlaquàsCanviem Alaquàs: "L’alcaldia del PSPV utilitza els drets salarials dels regidors per...

Canviem Alaquàs: «L’alcaldia del PSPV utilitza els drets salarials dels regidors per a pressionar l’oposició»

Els regidors no alliberats del municipi d’Alaquàs no han cobrat les seves assignacions per assistències a comissions i als plens des de juny. L’argument extraoficial és que hi ha prioritats envers el poble, però des de l’oposició s’observa certa actitud de pressió al no haver aprovat una operació de tresoreria, per valor de 1.240.000,00 €, en el ple del passat 30 de juny. El grup municipal Canviem entre Tots Alaquàs no va a sol·licitar el pagament perquè entén que és el que comporta la responsabilitat del càrrec de regidor no alliberat, Vicente Lladró.

No obstant això, l’entristeix que la política de l’equip de govern d’Alaquàs realitzi aquestes maniobres en base a un argument totalment demagògic. «Si, realment, la prioritat fos el poble, no estaríem endeutats en 42 milions d’euros. Sembla que tot el negatiu de la situació es deu a l’entrada de nous grups en les eleccions municipals de maig de 2015, però la realitat és que durant molts anys hi ha hagut una mala gestió de la qual ha resultat la situació actual i de la qual se sortirà passats els anys «comenta Mar Blanch, portaveu del grup CET.

Per la seva banda, Vicente Lladró recorda que hi ha embolics vigents que haurien de tenir una resposta efectiva i transparent, com és el cas d’haver estat usant aigua potable per al reg de parcs i jardins, amb una despesa de milers d’euros, i del qual encara no s’ha donat informació o solució al respecte.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments