InicioHorta OestAlaquàsEls clavaris del Crist de la Bona Mort protagonitzen la festa del...

Els clavaris del Crist de la Bona Mort protagonitzen la festa del 9 de setembre a Alaquàs

La tradició i la devoció al Crist de la Bona Mort d’Alaquàs es va deixar ben patent el dia 9 de setembre als carrers d’Alaquàs. Els tradicionals actes i la gran participació ciutadana van ser els trets principals d’aquesta festivitat protagonitzada pels Clavaris. 

Com cada any, la festivitat es va inaugurar a la nit del dimarts amb la tradicional Cordà celebrada després de la processó de la Mare de Déu de l’Olivar. A l’endemà la jornada festiva va donar el punt de partida amb la Baixà del Crist des de la parròquia de l’Olivar fins l’Assumpció on va tindre lloc la missa Major i a les 14:30 hores es va disparar la tradicional mascletà al costat del Parc de la Sequieta.

La festivitat del Crist de la Bona Mort d’Alaquàs va finalitzar per la nit amb la processó que va eixir de la parròquia de l´Assumpció a les 20 hores, després de la tradicional Entrà de la Murta. Els clavaris del Crist junt als veïns i veïnes d’Alaquàs van acompanyar pel recorregut habitual la imatge del Crist de la Bona Mort . El punt i final d’aquesta festivitat va estar amb el tradicional Cant de la Carxofa protagonitzat per la xiqueta Candela Sedeño i va finalitzar amb un castell de focs d’artifici.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments