InicioHorta OestAlaquàsAlaquàs acull la gran festa del Duatló de la Dona

Alaquàs acull la gran festa del Duatló de la Dona

La localitat de l’horta esdevé gran amfitriona d’aquesta modalitat esportiva amb la participació de més de 500 persones en el I Duatló d’Alaquàs organitzat per l’Ajuntament i el club Triculpelat

Alaquàs va viure el passat diumenge 8 de març la Gran Festa del Duatló. Més de 500 persones es van inscriure en el I Duatló d’Alaquàs organitzat pel club de Triatló d’Alaquàs Triculpelat, la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament d’Alaquàs per promocionar aquest esport i commemorar el Dia Internacional de la Dona. Reptes, superació i somriures va ser el més destacat d’aquesta jornada en la que es van donar cita dues proves. Per una banda, el Duatló de la Dona, preparat especialment en homenatge a totes les dones i que va comptar amb la participació de més de 230 dones, la majoria d’elles debutants en aquesta modalitat esportiva que combina  carrera a peu i cicilisme. Aquesta modalitat va constar d’una volta al primer segment de la cursa a peu de 2,5 quilòmetres, una volta al segment ciclista de 7 quilòmetres i una volta al segon segment de la cursa a peu de 1,15 quilòmetres. L’eixida va tindre lloc a les 11:30 hores. 

La primera  en arribar a la meta va ser Cristina Roldán Sendra, del  club d’atletisme de Bétera, seguida d’Ana Cristina Carpena Arias i d’Ana Gómez Hernández, ambdues del Tricanet Berenguer. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada del Regidor d’Esports, Juan Alòs, van ser els encarregats de lliurar els trofeus. La prova va estar dissenyada com una clara aposta per la iniciació a l’esport del duatló i triatló, especialment pensada per a les dones i per a les persones que volen començar a practicar aquesta modalitat esportiva. Cal destacar també el perfil de l’esportista experimentada que va competir per millorar les seues marques i preparar la temporada que començarà en breu. 

Al mateix temps es va celebrar el I Duatló Vila d’Alaquàs en el que van poder participar tant dones com homes. Va constar de dues voltes al primer segment de la cursa, amb un total de 5 quilòmetres, tres voltes al segment ciclista amb un total de 21 quilòmetres i una volta al segon segment de la cursa a peu amb un total de 2,5 quilòmetres. L’eixida masculina va tindre lloc a les 9 hores i la femenina a les 9:05 hores.En la modalitat masculina els guanyadors van estar Diego Robles de Montcada, seguit de Josep tAtay i d’Óscar Andrés. En la esprint femenina va aconseguir pòdium Míriam Roselló, Salut Borrás i María del Mar Navarro.

Dues proves marcades per una festivitat molt especial, la del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona i per haver complit tot un repte esportiu i personal.

Informa Nou Horta. Alaquàs

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments