InicioHorta OestAlaquàsEl Castell d'Alaquàs acull l'exposició "personatges cèlebres" de l'artista Emilio Sierra 

El Castell d’Alaquàs acull l’exposició «personatges cèlebres» de l’artista Emilio Sierra 

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, i el regidor de cultura, Toni Saura, inauguraren el passat divendres al Castell d’Alaquàs l’exposició “Personatges cèlebres” de l’artista Emilio Sierra. Els quadres exposats reprodueixen una sèrie de personalitats conegudes de les diferents èpoques viscudes per l’artista. Des de Marilyn Monroe, passant per Woody Allen, fins a Brad Pitt. L’obra que s’exhibeix és una xicoteta mostra de tota la col·lecció de Sierra.

El pintor empra la tècnica mixta, collage i pintura, per fer les seues creacions. En aquest cas, Sierra ha fet servir les pàgines de La divina comèdia com a fons dels seus quadres. En un principi l’autor pensà aprofitar el paper de periòdic per construir la base del seu art, però prompte s’adonà que les imatges dels diaris li destorbaven.

L’artista va reconèixer que gaudia retratant figures com Angelina Jolie o Charlize Theron. A l’exposició podem observar que aquests personatges són els més retratats. L’obra de Sierra està a la venda. El preu varia segons la grandària del llenç.

Amb aquest tipus d’activitats l’Ajuntament d’Alaquàs pretén estendre l’art i la cultura nascuda al poble a tots els ciutadans que desitgen vindre. Tot aquell que desitge visitar l’exposició podrà fer-ho de dilluns a dissabte, matins de 10 a 14 hores i vesprades de 17 a 21 hores.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments