InicioHorta OestAlaquàsEs lliuren els premis del I Concurs Fotogràfic 'Alaquàs en festes'

Es lliuren els premis del I Concurs Fotogràfic ‘Alaquàs en festes’

El Castell d’Alaquàs va acollir el divendres 27 de febrer el lliurament dels premis del I Concurs de Fotografia “Alaquàs en Festes”. Un certamen organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs i posat en marxa en Festes Majors per tal d’oferir una mirada diferent i innovadora convidant a participar a qualsevol interessat en fotografiar l’esperit de la festa més alaquasera. 

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i el Regidor de Cultura, Toni Saura, acompanyats dels membres del jurat, Vicente Torregrosa, de Fotoclub València i Óscar Padi, fotogràf professional, van ser els encarregats de lliurar aquests guardons a les fotografíes més destacades.

El primer premi ha estat per a Juan Miguel Esteve Rovira per la seua fotografia “La Patà d’Foc”. El segon ha recaigut en la fotografia “Ja passa el Crist” de l’autor Vicente M. Martí Esteve. L’Ajuntament d’Alaquàs ha concedit a més accèssits a les següents fotografies:  “A missa major” de Vicente M. Martí Esteve; “L’art del foc” de Jose A. González Sifres; “Els guerrers de la cordà” de Juan Miguel Esteve Rovira; “Filà” de José Luis Carrasco García; “El nostre àngel” de Jordi Valero García; “L’entrà de la murta” de José Luis Carrasco García i “Feligresos” de José Luis Carrasco García.

A continuació es va inaugurar l’exposició fotogràfica “Alaquàs en Festes” que estarà ubicada a la sala La Torre del monument fins l’11 d’abril. Aquesta mostra està formada tant per les fotografies guanyadores com per les que han obtingut així com per altres que el jurat ha seleccionat per la seua creativitat i qualitat forogràfica. Aquestes són les següents: “Infern Alaquaser”, “Mercat Medieval” i “Xiquets, diablets” de Jordi Valero García; “Miss Capitana” de Vicente M. Martí Esteve; “Terratrèmol” de Víctor San Nicolás Giménez; “Sol_emne” de Javier Prieto Martínez; “Musas” d’Alfonso Pérez Pérez; “El drac” de Juan Miguel Esteve Rovira; “Cabalgata doble” de José Luis Carrasco García; “Música Nocturna” de Bárbara Bori Moreno; “Fiestas y Fuego Inseparables” de Luis Guiñón Campos i “Devoción al Cristo” de Susana Peñaranda Hierro.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments