InicioHorta OestAlaquàsFalleres Majors d'Alaquàs 2016: Amparo Zomeño i Paula Tormos

Falleres Majors d’Alaquàs 2016: Amparo Zomeño i Paula Tormos

Un nou exercici faller ha arribat a Alaquàs. Les lectures d’acta, que tingueren lloc el passat 19 setembre de les Falleres Majors per al 2016 ha donat pas a un dels actes més importants de Junta Local Fallera: la Proclamació oficial de les Falleres Majors d’Alaquàs per al 2016, acte en què les màximes representants de la festa valenciana són presentades al món faller de la ciutat.

L’acte de proclamació es va celebrar el passat diumenge, 4 d’octubre,  al claustre del Castell d’Alaquàs. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, ha estat l’encarregada de pronunciar el tradicional discurs en que Amparo Zomeño Roselló  i Paula Tormos Tàrrega han estat proclamades, davant de tot el món faller de la ciutat, com a Falleres Majors d’Alaquàs per a 2016.

La proclamació ha començat amb l’acomiadament de les Falleres Majors d’Alaquàs de 2015, Carla Isern Sáez i Rosa Cortés Escuderos, així com de les seues Corts d’Honor. Després, s’han rebut a les xiquetes que formaran part enguany de la Cort d’Honor Infantil i de les joves que enguany composaran la Cort d’Honor.

A continuació, Carla Isern i Rosa Cortés han dedicat unes paraules a totes aquelles persones que han fet possible el reu regnat, especialment emotives han estat les dedicades a les seues Corts d’Honor, als membres de Junta Local Fallera i especialment a les seues respectives famílies, pel seu esforç i dedicació. Així mateix, també han agraït a l’Alcaldessa d’Alaquàs i a la Regidora de Falles, Isabel Mondéjar, l’excel·lent tracte i consideració cap a d’elles, i han aprofitat l’ocasió per desitjar el millor a les noves representants de les Falles d’Alaquàs.

Després de les paraules d’acomiadament de les Falleres Majors de 2015, han estat rebudes a l’escenari per la Regidora de Falles , Isabel Mondéjar, i l’Alcaldessa d’Alaquàs i Presidenta Nata de Junta Local Fallera, Elvira García,  la Fallera Major Infantil d’Alaquàs del 2016, Paula Tormos Tàrrega, , i la Fallera Major d’Alaquàs del 2016, Amparo Zomeño Roselló, , per a procedir a la seua proclamació oficial respectivament 

En la seua intervenció, l’Alcaldessa d’Alaquàs ha destacat el magnífic treball de representació de la ciutat realitzat per les Falleres Majors de 2015 al llarg del seu regnat. En finalitzar, s’ha proclamat a les que ja són les Falleres Majors d’Alaquàs 2016, Amparo Zomeño i Paula Tormos.

La pròxima cita fallera tindrà lloc el dissabte 24 d’octubre en l’Auditori Nou, en la Presentació de JLF, on Paula i Amparo junt amb les seues corts d’honor, seran exaltades i se lis farà entrega de les bandes i joies de la vila d’Alaquàs que les identifica com FF.MM i corts d’honor per al nou exercici 2015-2016.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments