InicioHorta OestAlaquàsAlaquàs acull la presentació del llibre "Crónica del bienestar en tiempos de...

Alaquàs acull la presentació del llibre «Crónica del bienestar en tiempos de malestar» de Gustavo Zaragoza

L’Alcaldessa d’Alaquàs va destacar en l’acte celebrat el dimarts al Castell la importància d’aquesta publicació en la societat actual

El Castell d’Alaquàs va acollir el dimarts 20 de gener la presentació del llibre “Crónica del bienestar en tiempos de malestar” del professor i investigador Gustavo Zaragoza. En l’acte va estar acompanyat de l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, que va destacar la importància d’aquesta publicació en la societat actual.

El llibre fa referència al sistema del benestar i als drets socials en temps de crisi econòmica. En ell es recullen cròniques que posen l’atenció en la forma d’entendre els serveis públics, però també aborden temes relacionats amb el que “havien estat vertaderes senyes d’identitat, algunes de les quals s’han esvaït i unes altres, simplement, han estat engolides per un espoli sense precedents de la cosa pública que ha deixat pas a un augment de la vulnerabilitat i la precarietat per al conjunt de la societat. L’anàlisi de casos concrets fixa la mirada en esdeveniments que han estat letals per al patrimoni col.lectiu dels ciutadans però, a més, constitueix un avís a navegants i adverteix dels riscos als quals estem exposats”.

Gustavo Zaragoza Pascual és professor associat de la Universitat de València i investigador de l’Institut Universitari d’Economia Social i Cooperativisme (IUDESCOOP). És membre de la Unitat d’Investigació de Psicologia Comunitària de la Universitat de València.

Informa Nou Horta. Alaquàs

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments