InicioHorta OestAlaquàsL'Alcaldessa d'Alaquàs inicia la nova legislatura apostant per l'educació i els seveis...

L’Alcaldessa d’Alaquàs inicia la nova legislatura apostant per l’educació i els seveis públics

La recent elegida Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha volgut encetar hui dilluns la nova legislatura visitant els centres educatius de competència municipal així com els diferents departaments de l’Ajuntament com a mostra de la seua aposta per l’educació i els serveis públics. 

La primera edil ha incidit en que “l’educació i els serveis públics continuaran sent polítiques prioritàries en aquest nou curs que ara comença”. Ha destacat que afronta la nova legislatura municipal amb “responsabilitat i ganes de continuar treballant per Alaquàs” i ha assegurat que la seua primera visita havia d’estar centrada en els centres educatius i els departaments municipals com a senya de la seua aposta per les polítiques públiques i de qualitat. 

Elvira García Campos, acompanyada dels Regidors Juan Antonio Oñate i Antonio Saura, ha iniciat el recorregut visitant l’Escola Municipal Infantil L’Alqueria, símbol de l’educació pública i paradigma de centre educatiu. Allí ha agraït els treballadors municipals la seua tasca diària i els ha posat com a exemple de centre educatiu.

A continuació s’ha desplaçat al Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor, ubicada al Castell d’Alaquàs, on a més de felicitar el professorat ha conversat amb l’alumnat i s’ha mostrat orgullosa de l’àmplia oferta educativa que s’ofereix a aquest centre on es formen més de 1000 veïns i veïnes. 

La tercera visita s’ha produït al Centre de Formació Municipal Francesc Ferrer Martí. Allí ha visitat les instal•lacions i s’ha compromès a continuar treballant i reivindicant més cursos de formació i d’inserció laboral per als veïns i veïnes.

A continuació ha visitat cadascun dels departaments municipals de l’Ajuntament d’Alaquàs per tal d’agrair els treballadors municipals el seu compromís de servei públic i el seu treball i tasca diària.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments