InicioHorta OestAlaquàsL’Alcaldessa d'Alaquàs reuneix els col·lectius festers per agrair-los la seua implicació i...

L’Alcaldessa d’Alaquàs reuneix els col·lectius festers per agrair-los la seua implicació i avaluar les Festes Majors

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha reunit els col·lectius festers per tal d’agrair-los la seua implicació i compromís en l’organització de les Festes Majors. La primera edil els ha volgut felicitar de primera mà per l’esforç realitzat i ha aprofitat a més per tal d’avaluar les Festes i recollir les inquietuds de cadascun d’ells.

A l’encontre van assistir representants de tots els col·lectius festers implicats: Clavaris de Sant Miquel 2016, Majorals i Confraria de la Mare de Déu de l’Olivar, Clavaris del Crist de la Bona Mort 2016, Confraria de la Santíssima Creu, Moros i Cristians Perolers, les Festeres d’Alaquàs i Junta Central de Penyes.  Es va agrair també la implicació de la resta d’associacions culturals com Amics de la Cordà, Centre Cultural Andalús, Jubilats i Pensionistes i Unió Musical d’Alaquàs.

Els col·lectius van aportar la visió global de la programació festiva i van realitzar aportacions de millora. L’Alcaldessa els va obsequiar amb una fotografia de record de les Festes. 

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, va voler posar de manifest que tot i la reducció en un 25% del pressupost municipal destinat a Festes Majors i el fet que hi hagen dues clavaries menys, els col·lectius festers s’”han esforçat al màxim en l’organització d’unes festes caracteritzades per la gran participació i han demostrat un any més un gran compromís i una responsabilitat voluntàriament assumida”. 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments