InicioHorta OestAlaquàsMés de 560 esportistes participen en el Torneig de Pasqua d'Alaquàs

Més de 560 esportistes participen en el Torneig de Pasqua d’Alaquàs

La Unió Esportiva Alaquàs i Walter ha celebrat aquest cap de setmana el segon Torneig de Pasqua amb gran èxit de participació. Més de 560 esportistes de diferents escoles de futbol van participar en aquest event celebrat als camps de futbol del Terç i que va comptar a més de 2000 assistens.

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, va ser l’encarregada de lliurar els trofeus als equips guanyadors. En la categoria de querubins els tres primers trofeus van ser per al col•legi Salgui, Zafranar i Monte-sión respectivament. En la categoria de prebenjamins, els premis els van aconseguir el col•legi Salgui, Los Silos i Catarroja. En benjamins van guanyar Alaquàs i Walter “B”, Benifaió i Valencia Féminas. En la categoria d’alevins, els guanyadors van estar col•legi Salgui, Alaquàs i Walter “A” i Benifaió.

En el torneig van participar un total de 35 equips de les escoles de Burjassot, Monte-Sión, Colegio Salgui, San Marcelino, Benifaió, Valencia Féminas, Teresianas, Los Silos, Malvarrosa, At. Moncadense, Bº La Luz, Zafranar i U. E. Alaquàs i Walter.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments