InicioHorta OestAlaquàsMés de 60 veïns i veïnes participen en la Jornada de Plantació...

Més de 60 veïns i veïnes participen en la Jornada de Plantació d’Alaquàs

Alaquàs va celebrar el passat dissabte 14 de febrer el Dia de l’Arbre. Una jornada que, sota l’eslògan “Enamora’t d’un arbre”, va congregar més de 60 veïns i veïnes amants del medi ambient en un dia festiu organitzat per conscienciar la ciutadania sobre la importància de la sostenibilitat i el respecte al medi natural. 

L’activitat va estar organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs i el Club de Pescadors Esportius i va comptar amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada del president del Club de Pescadors Esportius, Sebastián Ruíz, va valorar de manera positiva l’encontre així com les diferents accions mediambientals que s’estan duguent a terme en els últims mesos.

La jornada es va celebrar a l’Albereda, junt al col·legi públic Bonavista, zona en la que es va realitzar la plantació d’una desena d’exemplars de l’espècie Lledoner (Celtis Australis) d’aproximadament quatre metres d’altura. Prèviament a la plantació es va impartir una xerrada el procediment a seguir així com les característiques de la plantació.

La zona de plantació elegida té un gran simbolisme perquè es troba molt propera a un col·legi públic i per eixe motiu els més xicotets podran gaudir i comprovar el creixement dels arbres.

La jornada forma part de les activitats organitzades pel Club de Pescadors Esportius d’Alaquàs per tal de promoure el respecte al medi natural i la recuperació ambiental. En els últims mesos s’han realitzat diverses jornades de plantació per a associacions i col·lectius així com també activitats de neteja de residus. 

 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments