InicioHorta OestAlaquàs“Neteja de barri intensiva” al parc del rollet d’Alaquàs

“Neteja de barri intensiva” al parc del rollet d’Alaquàs

L’Ajuntament d’Alaquàs posa en marxa la segona fase de la campanya “Neteja de Barri” per tal de realitzar un servei en profunditat en diverses zones del municipi i oferir una tasca més eficient.

L’Ajuntament d’Alaquàs ha posat en marxa al parc del Rollet la campanya municipal de neteja viària coneguda com “Neteja de barri INTENSIVA”, una iniciativa creada per tal de realitzar un servei de neteja en profunditat en diverses zones del municipi i oferir una tasca més eficient.

Aquest servei s’ha iniciat aquest mes de febrer i es realitzarà el primer i tercer dimecres de cada mes entre les 10 i13 hores del migdia. Fruït de les diferents trobades i contactes que l’Ajuntament d’Alaquàs ha mantingut amb els veïns i veïnes d’aquesta zona, i tal i com s’ha acordat en aquests encontres, no estarà permès estacionar els vehicles en aquest horari. L’objectiu és que els operaris municipals puguen realitzar de la millor manera possible aquesta neteja en profunditat. L’Ajuntament d’Alaquàs ha informat informarà als i les veïnes de la zona sobre el servei a través de futllets informatius on s’explica el funcionament de la campanya.

D’entre les actuacions previstes amb aquest sistema de neteja integral destaca el manteniment de papereres i contenidors, la neteja amb aigua a pressió de totes les i la posada a punt de cadascuna de les dotacions de l’espai públic amb accions de manteniment a l’enllumenat, el mobiliari urbà, els espais verds i les infraestructures.

Aquest servei es va iniciar com a experiència pilot el passat mes de març a la plaça del Santíssim i carrers dels volants i el seu èxit ha fet que el Consistori l’haja aplicat a altres zones del municipi. A través d’ell es realitza una neteja en profunditat de les zones del municipi amb més necessitats.

Aquest servei és una iniciativa més de l’Ajuntament d’Alaquàs per tal de millorar i incrementar el servei de neteja viària en el qual el Consistori inverteix anualment un total de 600.000 euros, un servei públic destinat a mantindre netes i cuidades les vies públiques de la ciutat. Conscients de la importància de millorar cada dia més aquest servei, el Consistori està realitzant un gran esforç per tal d’incrementar-los i ja es troba als nivells de neteja viària que hi havia abans del 2010. 

D’entre les novetats posades en marxa recentment destaca l’adquisició d’un camió cisterna amb ruixadora per a la neteja amb aigua a pressió de  totes les zones del municipi, la posada en marxa del servei de neteja de polígons tots els diumenges i la contractació d’una persona destinada a la recollida d’excrements de gossos. Aquestes iniciatives se sumen a altres realitzades fa uns mesos com la creació de la figura dels “netejadors de barri” com una aposta per reforçar el servei i la contractació d’un total de quatre persones que s’encarreguen a diari de mantindre nets el barri i que se sumen a la plantilla amb que ja comptava l’Ajuntament. Aquesta increment en la inversió de la neteja vial ha estat possible gràcies a l’estalvi generat en la recollida de residus sòlids urbans.

Informa Nou Horta. Alaquàs

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments