InicioHorta OestAlaquàsL'Alcaldessa d'Alaquàs anuncia la configuració del seu nou govern

L’Alcaldessa d’Alaquàs anuncia la configuració del seu nou govern

El govern s’estructurarà en quatre grans àrees: Promoció Econòmica, Desenvolupament Sostenible, Drets Socials i Govern Obert i Ciutadania

Després de la seua investidura com Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos ha donat a conèixer la configuració del nou govern municipal i la designació de les regidories. La primera edil ha presentat una nova estructura política i de serveis renovada que permetrà fer realitat les demandes ciutadanes, sota una visió transversal de l’administració local i amb la mirada posada en la ciutadania. El nou organigrama presenta diverses novetats que incorporen noves competències al govern municipal i defineixen els eixos fonamentals de la nova legislatura. El Govern s’estructurarà en quatre grans àrees: Promoció Econòmica, Desenvolupament Sostenible, Drets Socials i Govern Obert i Ciutadania.

Pel que fa a la distribució de les àrees i regidories, l’Alcaldessa assumirà les àrees de Transparència, Participació i Govern Compartit, donant un nou impuls a la implicació i participació ciutadana. El numero 2 del govern municipal, Juan Antonio Oñate Arcos, continuarà assumint l’àrea d’Urbanisme, Serveis Públics i Protecció Ciutadana, tenint sota la seua competència les delegacions d’Urbanisme, Patrimoni, Serveis Urbans, Contractació, Eficiència Energètica, Neteja Viària, Parcs i Jardins i Empresa Pública. La seua acreditada experiència en el sector de l’arquitectura és clau per dur al capdavant aquesta àrea. El regidor assumeix també la delegació de la Policia Local.

La nova incorporació i número 3 de la llista, Sandra Conde, ostentarà la Regidoria de Comerç, Sanitat i Consum, fent-se càrrec de les competències de Comerç, Mercats, Consum, Salut Pública i Sanitat. Llicenciada en Dret, serà part fonamental del gran àrea de Promoció Econòmica, una de les apostes fortes de la nova legislatura. Antonio Saura Martín, número 4 de la llista, es farà càrrec en aquesta nova legislatura de la Regidoria d’Economia i Treball i continuarà portant Cultura. Enginyer en telecomunicacions i mestre de professió, assumirà per tant les competències en Economia, Hisenda, Personal, Ocupació, Formació, Empresa i Modernització de l’Administració.

L’edil Isabel Mondéjar Villarejo, número 5 de la llista, ostentarà la nova regidoria de Comunicació i Turisme, sent la responsable també de la delegació de Falles. Amb gran experiència en el sector de l’administració i l’empresa, assumirà noves competències suposaran un nou impuls en la promoció del municipi.

L’altra nova incorporació al govern, Francisco Javier Evangelista, es farà càrrec de la Regidoria d’Educació i Esports. Llicenciat en Humanitats, mestre de professió, concretament al col·legi Bonavista, i amb una gran implicació en diversos clubs esportius i educatius, assumirà també la competència de Promoció del Valencià. L’àrea de Benestar Social, Igualtat i Família l’encapçalarà la Regidora Cristina Blasco, responsable d’aquesta àrea i coordinadora de tots els programes socials promoguts des de l’Ajuntament durant els últims anys.  Diplomada en Graduat Social, assumirà de nou aquest càrrec pel seu ampli coneixement de la realitat social d’Alaquàs, fent dels serveis socials una de les prioritats polítiques del nou equip de govern. Assumirà a més Vivenda, Dependència, Infància i Majors.

Óscar García Merenciano serà el nou Regidor de Joventut i Cooperació i mantindrà a més la Regidoria de Festes. Amb estudis de Periodisme, la seua trajectòria en el món associatiu, jove i festiu d’Alaquàs donaran un nou impuls a les polítiques encaminades a potenciar la implicació dels col·lectius joves i festius. Diana Muñoz Fernández assumirà la nova Regidoria de Medi Ambient, Transport i Mobilitat. Es tracta d’una nova àrea creada per tal de potenciar el desenvolupament sostenible i la mobilitat urbana, objectius claus d’aquesta nova legislatura. Amb gran experiència en el sector de la universitat i l’empresa, assumirà també les competències en Transports Públics, que seran també claus fonamentals de la nova etapa política.

Es configura així un nou Govern Municipal que continuarà apostant per un projecte viu en evolució que done resposta a la nova realitat social i econòmica, sensible a les necessitats dels veïns i veïnes i marcat per una línia de treball on el govern compartit amb la ciutadania marcarà el camí del futur d’Alaquàs.

Informa Nou Horta. Alaquàs

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments