InicioHorta OestAlaquàsAlaquàs posa en marxa el PREFRA 2015

Alaquàs posa en marxa el PREFRA 2015

L’Ajuntament d’Alaquàs convoca de nou el concurs musical “PREFRA. EMERGENTS 2015” per fomentar la participació de tots els grups valencians que vulguen formar part del cartell del 21 FRA que se celebrarà el 29 d’agost al parc de la Sequieta

L’Ajuntament d’Alaquàs ha posat en marxa una vegada més el concurs musical “PREFRA. EMERGENTS 2015” per tal de seleccionar els grups locals i valencians que enguany participaran al Festival Rock d’Alaquàs (FRA). Es tracta de la quarta edició d’aquest concurs que s’ha consolidat gràcies a l’èxit de participació aconseguit en les últimes edicions i al qual s’han presentat al llarg d’aquests anys més de 130 formacions valencianes.Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu donar la possibilitat a totes les formacions musicals d’Alaquàs de participar en aquest festival que serveix com a plataforma de promoció i per donar suport a la creació musical que es genera a Alaquàs. El FRA s’ha consolidat en els últims anys com un dels festivals de música independent, públic i gratuït més importants que aposta una oferta musical pública on es combinen els grups internacionals i nacionals amb els locals.

El concurs ofereix la possibilitat de formar part del cartell a un número d’entre 1 a 3 grups de música emergents de la Comunitat Valenciana, d’una forma participativa i oberta. Podran inscriure’s tots els grups o solistes procedents de qualsevol punt de la Comunitat Valenciana que no tinguen contracte en vigor amb cap discogràfica, presentant les seues composicions originals que no hagen estat editades, publicades o distribuïdes comercialment, al correu prefra@alaquas.org. El termini finalitza el 13 de març de 2015.

Un jurat especialista en música independent seleccionarà les formacions que enguany actuaran junt als caps de cartell d’aquest festival valencià que es celebrarà com és habitual coincidint amb les Festes Majors d’Alaquàs.Una vegada escoltades les gravacions, es seleccionaran d’entre 1 a 3 grups de música que tindran l’oportunitat de donar a conèixer la seua música e directe al 21 FRA que se celebrarà el dissabte 29 d’agost.

El guanyador o guanyadors es donaran a conèixer públicament el 6 d’abril. Aquest dia es publicarà aquesta informació a la web del Festival. L’organització es guarda el dret i opció de, en cas de tindre qualsevol discrepància en el veredicte, dubte o en cas de igualtat entre grups, realitzar un concert en directe amb la/les bandes que considere.

Informa Nou Horta. Alaquàs

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments