InicioHorta OestAlaquàsTorna 'Obrim per la nit' a l'Aula d'Estudi i a la Biblioteca...

Torna ‘Obrim per la nit’ a l’Aula d’Estudi i a la Biblioteca Municipal d’Alaquàs

L’Ajuntament d’Alaquàs ha posat en marxa una nova edició del servei municipal “Obrim per la nit” que consisteix en l’ampliació dels horaris de la Biblioteca Pública Ausiàs March i de l’Aula d’Estudi Municipal durant el període d’avaluacions de les i els estudiants per tal de facilitar-los un espai idoni per a l’estudi en un ampli horari.

Els nous horaris de la Biblioteca ja han començat i es perllongaran fins el 9 de juliol amb el següent horari: de dilluns a divendres 8 del matí a 21 hores. Una vegada finalitze el període d’exàmens, la Biblioteca recuperarà el seu horari habitual fins el següent període d’exàmens.

Aula d’Estudi Municipal

Pel que fa a l’Aula d’Estudi, iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs sota la campanya “Obrim per la Nit”, aquesta està oberta de 8 del matí a 6 de la matinada fins el 9 de juliol. Una vegada finalitze el període d’exàmens, aquest nou Espai obrirà d 8 del matí a 22 hores de la nit de dilluns a diumenge.

El nombre d’estudiants que utilitzen aquest servei ha augmentat en cadascuna de les edicions que s’han posat en marxa, la qual cosa mostra la gran acceptació que ha tingut entre les joves i els joves d’Alaquàs. Per aquest motiu, l’Ajuntament d’Alaquàs ha decidit ampliar aquests horaris, no sols a l’Aula d’Estudi sinó també a la Biblioteca per tal d’oferir als i les joves de la població emplaçaments més adequats que permeten ampliar horaris i acollir les necessitats dels i les estudiants.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments