InicioHorta OestMislataCompromís per Mislata demana la cessació immediata del cap de Protecció Civil...

Compromís per Mislata demana la cessació immediata del cap de Protecció Civil de la localitat

Compromís per Mislata demana la cessació immediata del cap de la Protecció Civil per l’expulsió injustificada d’un voluntari del cos de Mislata que va sol·licitar que s’investigaren possibles deficiències dintre de l’organització i que nou companys més van sotasignar. Davant aquesta situació, Compromís per Mislata duu des de principis de 2016 buscant respostes a les comissions de control de referència per a aquesta expulsió injustificada per part del cap de la Protecció Civil i no s’ha rebut cap resposta sobre el tema. 

Compromís per Mislata va tindre accés a un registre d’entrada, que es va presentar en gener de 2016, en el qual s’instava els responsables polítics a investigar diverses actuacions irregulars que podrien estar duguent-se a terme en l’agrupació de Protecció Civil de Mislata. Entre els fets que es destaquen al registre d’entrada figuren la utilització dels vehicles oficials per usos personals. 

La resposta del cap de la Protecció Civil de Mislata a aquest registre fou l’expulsió immediata i injustificada d’aquest voluntari, sense ser una ordre directa de l’alcalde que és qui ostenta la direcció d’aquest òrgan. Mesos després, i segons ha pogut saber Compromís per Mislata, un informe del cap de policia no només ha declarat nul·la aquesta expulsió, sinó que indica que les possibles actuacions iregulars que s’especifiquen al registre d’entrada haurien de ser motiu d’estudi.

Cobra, doncs, especial importància l’accident que es va produir el 13 de juny de 2016 en el qual un vehícle de Protecció Civil va atropellar una veïna de Mislata quan, suposadament, el vehicle anava a fer un canvi dels llums prioritaris (sirenes). Després d’aquest accident, Javier Gil, portaveu i regidor de Compromís per Mislata, ha preguntat a les comissions pertinents i aquestos llums no s’han canviat. El que duu a pensar que realment el vehicle no anava a realitzar cap revisió sinó que s’estava utilitzant per altres fins.

Amb tot açò, una vegada estudiats els escrits, Javier Gil, regidor i portaveu  de Compromís per Mislata, ha declarat “el cap de l’agrupació  de Protecció Civil de Mislata no pot seguir ni un minut més al capdavant d’aquest òrgan; no només per realitzar una expulsió sense complir cap punt del procediment sancionador, sinó per actuar d’esquenes a l’autoritat pertinent davant una sol·licitud d’investigació”.

“A més a més, esperem que es faça cas de la indicació del cap de la policia de Mislata i s’investiguen com cal les possibles faltes realitzades i que van ser sotasignades per nou voluntaris més” ha afegit Gil.

Javier Gil ha conclós que “aquesta situació de falta de resposta i opacitat del govern del PSOE de Mislata no es produeix només en les comissions d’Interior, sinó que són el pa de cada dia de l’equip de govern en la resta de comissions, fins i tot en les preguntes realitzades al ple municipal, de les quals tampoc obtenim cap resposta”.

 

Informa Nou Horta. Mislata

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments