InicioHorta OestMislataTorna la Marató Jove de Fitness de Mislata plena d´activitats

Torna la Marató Jove de Fitness de Mislata plena d´activitats

Una edició que busca difondre el lema «Esport sense homòfobia, transfòbia, lesbofòbia i bifòbia». Este any inclourà exposicions, xarrades amb adolescents, a més de les masterclass, exhibicions i actuacions.

La 5na Edició de la Marató Jove de Fitness es prepara enguany carregada d’activitats relacionades amb la salut i l’esport. Activitat promoguda per l’Associació Quera i la participació de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Mislata. Enguany es compta amb la col·laboració del Col.lectiu Lambda, defenent a lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals. «Esport sense homofòbia» és el lema que presentarà una renovada edició de la Marató jove de Fitness.

Es realitzarà la presentació el pròxim 26 de març al Centre Sociocultural la Fàbrica, en el que podrem trobar una exposició representativa del Col.lectiu Lambda, defenent la diversitat sexual en l’esport. Podrem trobar actuacions en directe, amb Sergi Morales i el Club Stylo´s, per mitjà d’exhibicions de Funkykids i líric. Igualment, hi haurà una masterclass de Zumba i una altra de BodyCombat, a càrrec del Gimnàs Olympia.

La cita reunirà a prop de 200 persones, de les que la meitat podran realitzar les distintes classes dirigides. Es té prevista la realització d’activitats amb públic juvenil d’instituts, centrat en 3r i 4t de l’ESO, per mitjà de xarrades de sensibilització davant del continu acaçament que patixen adolescents gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals. Igualment, es va a programar una lliga de futbol entre clubs femenins, per a produir la trobada i la convivència. La Marató Jove de Fitness, culminarà en el carrer el pròxim 17 d’octubre, en el que serà el dia gran amb sorpreses que l’organització no vol desvelar per a major sorpresa.

Informa Nou Horta. Mislata

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments