InicioHorta OestXirivellaComencen els treballs de replantació del parc Pablo Iglesias de Xirivella 

Comencen els treballs de replantació del parc Pablo Iglesias de Xirivella 

Els serveis tècnics d’Infraestructures de l’Ajuntament de Xirivella han iniciat els treballs de replantació de la zona afectada per l’incendi del passat mes de juny del parc Pablo Iglesias

El foc es va iniciar en la tanca de la V-30 en direcció cap a Alacant i va afectar el terme municipal de Xirivella, en concret 400 metres de xiprers i alguns exemplars de tarongers de la zona del paeller d’este parc municipal.

Des de fa uns dies s’estan retirant les diferents espècies d’arbres danyats pel foc per tal de repoblar-los. Es plantaran quatre xiprers per metre d’entre 2 i 2,5 metres d’alçada.

A més a més, s’estan fent treballs de poda i neteja amb tractament fungicida de les següents espècies: washingtonia robusta, palmitos de 3 metres d’altura, ficus carica (figuera) i morus alba (morera). 

Paral·lelament s’està netejant la tanca de la V-30 dels residus urbans detectats per a la seua posterior reposició. A més, es tornarà a instal·lar la xarxa de reg afectada. 

Les obres les du a terme personal de l’empresa Agricultors de la Vega de València (SAV). El cost total de la intervenció és de 60.420 euros sufragats en la pràctica totalitat per l’assegurança de l’Ajuntament.

Està previst que els treballs acaben a principis de febrer. L’Ajuntament aprofitarà estos treballs per a renovar i millorar la senyalítica del parc municipal, especialment el rètol de l’entrada que es troba en mal estat com a conseqüència d’un altre incendi.

 

Informa Nou Horta. Xirivella

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments