InicioHorta OestXirivellaCompromís i Sí se puede Xirivella no accepten més maniobres del PSOE

Compromís i Sí se puede Xirivella no accepten més maniobres del PSOE

Estem cansats i cansades. No volem més maniobres ni excuses. El PSOE de Xirivella ja ha suspés dues vegades les negociacions, ara amb una excusa que ens pareix inacceptable: hem d’esperar fins que s’aclarisca la situació de la Generalitat.

La de Xirivella és l’única agrupació del PSOE de l’horta que ha pres aquesta decisió tan irresponsable. Nosaltres no volem ser moneda de canvi de ningú, volem que només siga la veu dels xirivellers i xirivelleres la que decidisca el futur govern de Xirivella. Som conscients de la seua estratègia: volen forçar-nos a un acord d’última hora, poc abans del ple d’investidura. És una possibilitat que descartem rotundament.

La nostra posició, la de Compromís i Sí se puede, està molt clara i ho ha estat des del primer moment: volem un govern que assegure i done estabilitat al canvi, i aquest no pot ser un altre que el conformat per PSOE, Compromís i Sí se puede. Així ho han volgut els ciutadans i ciutadanes. Volem també que el PSOE reprenga la redacció del programa de govern que les tres forces estàvem consensuant, i que encara cal ampliar i concretar en molts aspectes. Volem també que l’alcaldia l’ocupe el candidat que suma més suports i que ha mostrat més capacitat de diàleg, i ara aquest candidat ja no pot ser un altre que Ricard Barberà.

Aquests són els nostres objectius. Quins són els objectius del PSOE? A hores d’ara encara no els sabem, més enllà de demanar l’alcaldia per al seu cap de llista. El PSOE ha de decidir ja si vol formar part d’un govern pel canvi o vol deixar que torne a governar el PP.

Amb Valentia, Sí se puede.

 

Informa Nou Horta. Xirivella

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments