InicioHorta OestXirivellaComunicat Compromís Xirivella

Comunicat Compromís Xirivella

Tal com havíem anunciat COMPROMÍS i SÍ SE PUEDE Xirivella, ahir, dia 10 de juny, estava previst continuar amb les negociacions per aconseguir un acord programàtic per a la governabilitat de Xirivella.

El PSOE va suspendre la reunió prevista i el motiu exposat va ser donar prioritat a la situació de negociació del partit en la Generalitat. 

Des de Sí SE PUEDE Xirivella i COMPROMÍS, entenem que el focus i la prioritat ha d’estar posada en la governabilitat del nostre municipi, més enllà d’interessos partidistes. El nostre municipi i la nostra ciutadania no són cromos intercanviables. Això referma la necessitat del CANVI en les polítiques que ens afecten de manera directa. El PSOE té poc de marge de maniobra, i és inconcebible que faça dependre les polítiques locals d’instruccions de partit. Volem recordar-los que l’única via per treballar el CANVI en el nostre municipi, pasa per recolzar les propostes que ara mateix hem presentat.

 Aprofitant el treball avançat i plasmat en un document, quant a propostes de programa conjuntes (document que també ha estat enviat al PSOE, a fi de continuar les negociacions), es convoca a una reunió a EU, amb el desig que el document reculla la influència programàtica d’aquesta formació per consolidar un programa de pacte del CANVI.

A hores d’ara no està confirmada l’assistència d’EU a aquesta reunió.

Esperem poder continuar avançant en el camí de la governabilitat del nostre municipi, sense distorsions interessades d’estratègies partidistes.

Amb valentia. ‘¡sí se puede!’

 

Informa Nou Horta. Xirivella

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments